Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dansar runt till ny seger?

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Marcus Lindgrens jättelöfte Disco Volante blir V86-omgångens största favorit efter sina uppvisningar på sistone. Tar han tredje raka segern eller kommer det ett felsteg ikväll?

Publicerad:

Disco Volante var väldigt fin vid segern senast. Det var en häst som debuterade ganska tidigt på säsongen, men sedan fick problem med sjukdom och det krånglade en del för honom. Som tur var slapp han göra några starter när han var sjuk, vilket gör att han har kunnat komma tillbaka fint. Det är inte den enklaste hästen då han har varit stänkrädd och lite väl framåt under uppträningen, men det kommer nog att rätta till sig med rutinen. Disco Volante är naturligt startsnabb och från spår sex gissar jag att det blir laddning framåt och då ska det vara en bra segerchans. Det blir inga ändringar i balansen, säger Peter H Sjöberg hos Marcus Lindgren.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.