Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Danske sprintern på väg tillbaka?

Foto: Micke Gustafsson
Tycoon Conway Hall har tagit 21 segrar på 53 lopp och i fjol vann han bland annat ett försök till Sweden Cup för sin tränare Steen Juul. Foto: Micke Gustafsson

Tycoon Conway Hall kan vara väg tillbaka efter en lång skadefrånvaro. På måndagen ska sjuåringen röntgas och med ett positivt besked kan hästen laddas för comeback för Steen Juul, rapporterar travet.dk.

Publicerad:

Under fjolåret tampades Tycoon Conway Hall med de allra bästa i den äldre eliten och var bland annat tvåa i både Finlandio Ajo och i Årjängs Stora Sprinterlopp. Säsongen fick dock avslutas i förtid i augusti på grund av en hovbensfraktur och efter årets första lopp i mars slog Tycoon Conway Hall upp sin skada i höger framben igen.

Sedan dess har stjärnan fått ägna sig åt rehabilitering och den senaste tiden har han simtränats på Hammarthor Poolcenter, skriver travet.dk. I helgen anlände sjuåringen till Ansager Djursjukhus och under måndagen ska han röntgas i höger framben. Visar röntgen ett positivt resultat är sedan planen att hästen ska tillbaka i träning hos Steen Juul. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.