Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Danskt i tredje heatet

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Tycoon Conway Hall och Steen Juul segrade från dödens. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Tycoon Conway Hall blev svaret i det tredje försöket i Sweden Cup. Den danske sexåringen var starkast trots att ha fick trava först i andraspår.

Publicerad:

Visserligen var det inget vidare högt tempo i det avslutade försöket. Quick Fix och Adrian Kolgjini öppnade första 500 meterna efter 1.12,1 och varvet i 1.13-fart. Steen Juul och Tycoon Conway Hall (e. Conway Hall) inledde som trea på innerspår, men in på slutrundan tog det danska ekipaget dödens. Från den positionen kopplade han segergreppet sista 50 meterna.

- Dödens var ingen önskeposition, men det var lågt tempo och nu hoppas jag på bra spår i final, sade Steen Juul efter vinsten på 1.11,1a/1.609 meter.

Ringostarr Treb och Wilhelm Paal knep andrapriset från fjärde ytter. Quick Fix klarade tredjepriset. Spåren till finalen i Sweden Cup lottas cirka 14.50.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.