Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Darling Mearas tvåa – trots att allt blev fel

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Favoriten galopperade och på ett par sekunder så satt Darling Mearas fast som trea på innerspår. – Johnny gjorde säkert vad han kunde, säger Stefan Persson.

Publicerad:

Stefan Persson lyckades trycka sig till ledningen med Darling Mearas, men fick tidigt en laddad Cash Crowe på utsidan och valde att släppa. När ledaren galopperade var det de bakomvarande ekipagen på innerspår som blev förlorare – åtminstone till en början. 
– Min plan var att köra i ledningen, men hade vi fortsatt köra så hade vi väl varvat på en elva-tid. Man kanske kan tycka att han kunde få mer fart på den när den galopperade, det blev väldigt mycket stopp., sade Stefan Persson till TV 12.
– Johnny gjorde säkert vad han kunde, så det är väl inget mer med det.
Som fyra på innerspår hittade vinnande Ultra Bright luckan först. När Darling Mearas och Stefan Persson kom loss var ekipaget för sent ute.
Tröstpriset blev till slut 1,2 miljoner kronor med premiechansningen inkluderad.
– Det var lite för sent tyvärr. Fredriks häst är jättebra och jag unnar henne det här. Vi får försöka slå henne i Derbystoet istället.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.