Sveriges ledande travtidning
ANNONS

De gör upp i Sundsvall Open Trot

Foto: Matilda Öhrman/TR BILD
Readly Express gör sin första start på Bergsåker på lördag med sin medverkan i Sundsvall Open Trot. Foto: Matilda Öhrman/TR BILD

Årets upplaga av Sundsvall Open Trot har alla förutsättningar till att bli en sportslig godbit. Nu är startspåren presenterade och Readly Express drog bricka åtta, medan franske gästen Dreammoko fick drömläge med innerspår bakom bilen.

Publicerad:

Sedan tidigare hade Dreammoko fått ett wildcard från Bergsåker och övriga startande kvalade in med startpoäng. 

Grupp I-loppet över 2140 meter lockar med en miljon kronor i förstapris och flera intressanta namn återfinns i starfältet. Readly Express, med mäktiga 69909 startpoäng, gör sin första resa till Bergsåker och jagar revansch efter andraplatsen i Åby Stora Pris senast. Lionel vann norska mästerskapen i överlägsen stil på Biri senast och blir spännande att följa här. Nadal Broline var tvåa bakom vinnaren Ringostarr Treb i fjolårets Sundsvall Open Trot och kommer närmast från en andraplats i Årjängs Stora Sprinterlopp. Femårige Dreammoko har inte visat någon form i sommar på fransk mark, men det finns kapacitet så det räcker och blir över hos årets Lotterian-tvåa och Elitloppsfyra.

Startlistan i Sundsvall Open Trot, 2140 meter auto, 1.000.000 kronor i förstapris, lördag 25 augusti:
häst-kusk-tränare
1. Dreammoko – Björn Goop (Richard Westerink)
2. Milligan's School – Ulf Eriksson (Stefan Melander)
3. Sorbet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4. Trendy O.K. – Alessandro Gocciadoro
5. Heavy Sound – Kenneth Haugstad 
6. Pastore Bob – Peter Ingves (Johan Untersteiner)
7. Nadal Broline – Ulf Ohlsson (Reijo Liljendahl)
8. Readly Express – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
9. Evil Enok M.E. – Noralf Braekken
10. Lionel – Göran Antonsen (Daniel Redén)

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.