Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Deimos Racing vann Kriteriet

Foto: MARIA HOLMÉN
Deimos Racing störtdök ur sen lucka. Foto: MARIA HOLMÉN

Svante Båths Deimos Racing fick luckan sent och hann fram till seger i Svenskt Travkriterium i eftermiddags på Solvalla.
– Jag är bara så otroligt glad, sade Erik Adielsson.

Publicerad:

Segertiden blev 1.13,1a/2.640 meter och förstapriset var 4.000.000 kronor. Det här var Erik Adielssons första seger i storloppet och Solvallatränaren Svante Båths andra. Äger gör Caramera AB i Bjärred.
– Jag är otroligt glad över att få uppleva den här stunden. Jag hade en sån otroligt bra känsla efter värmningen och kände att idag händer det, säger Erik Adielsson.
Tränaren Svante Båth ville efter loppet bland annat hylla skötaren Emelie Lagerström:
– Emelie som sköter hästen har gjort ett enormt bra med hästen. Största anledningen till att jag tror att vi står här är att vi haft tålamod. Största förändringen som gjordes var att han kastrerades och jag är otroligt stolt över ägarna som lagt förtroendet hos mig, säger Svante Båth.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.