Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Denco-vinst i Frankrike

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Naglo' del Nord tillsammans med Veijo Heiskanen. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

I lördags kördes det tävlingar i Laval och det blev en fin framgång för stall Dencos Naglo’ del Nord, som tog sin första seger på fransk mark.

Publicerad:

Det var andra starten för Naglo’ del Nord i bröderna Martens regi och segern kom i Lavals högst doterade lopp under lördagen, Prix Patrick Marc Mottier.  Efter en lugn start gled Christophe Martens fram med Naglo’ del Nord och fick överta ledningen efter knappt halva loppet. I sista sväng ryckte åttaåringen och kunde vinna mycket enkelt på på 1.14,4/2.875 meter.

Förstapriset i loppet var fina 11.250 euro. Naglo’ del Nord var tidigare i träning hos Veijo Heiskanen och under det dryga året han tävlade hos Åbytränaren vann de nio lopp, varav fem inom V75. Naglo-sonen lämnade Veijo Heiskanens träning i månadsskiftet augusti/september.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.