Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det ser väldigt bra ut"

Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75
Li Hanné är optimistisk inför kvällen gällande Erica. Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75

Li Hannés Erica är med i V86-4 på Solvalla ikväll och det är en rätt optimistisk tränare som åker till Solvalla med sin häst.

Publicerad:

I förra starten tävlade Erica under sadel. Hon var då med i Monté-SM på Åby där hon fick en löpning utvändigt om ledaren. 
– Det blev så klart för tufft för henne att gå i dödens och när Candor Hall passerade henne så tog hon inte i så jättemycket. När hon känner att hon inte rår på konkurrenterna har hon en förmåga att lägga av lite. Formen är annars fortsatt väldigt bra på henne, säger Li Hanné.

Ikväll är det sulkylopp som gäller. Det är framspår bakom startbilen över sprinterdistans. 
– Det ser väldigt bra ut på förhand och jag är optimistisk måste jag säga. Kort distans är hennes bästa. Kanske skulle det ha varit voltstart, men man kan inte få allt. Hon öppnade riktigt bra bakom bilen i förra sulkyloppet och är ganska så startsnabb. Sedan har jag hört att Faye Bros ska vara snabb ut, men det kan inte jag bedöma. Erica kommer tävla barfota fram, vanlig vagn och med öppet huvudlag som i näst senaste starten. 

Med vilka förhoppningar åker du till Solvalla ikväll med henne?
– Det är ganska stora förhpppningar, säger Li Hanné.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.