Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det ska bli roligt ikväll"

Foto: Magnus Strömsten/ALN
Hans Crebas uttalar sig om Baron Max chanser ikväll i Kalmar. Foto: Magnus Strömsten/ALN

Hans Crebas tar ut sin starke Baron Max över sprinterdistans ikväll i Kalmar. Hästen har tävlat på sprint vid ett tillfälle tidigare och var positiv som tvåa den gången. En plats bland de tre främsta är ingen omöjlighet enligt tränaren själv.

Publicerad:

- Baron Max (V64-2) var jättefin i comebacken senast, över förväntan faktiskt. Han gick med full fart över mål och kändes jättebra. Han lär vara ytterligare förbättrad med loppet i kroppen. Hästen känns mjuk och fin i lugna intervaller hemma och jag har lite förhoppningar ikväll. Jag kommer köra vad som går från start så får vi se vart vi hamnar. Hoppas det blir lite överpace för då kommer han avsluta bra till slut, men om tempot blir lågt kommer jag vara offensiv och sända fram tidigt utvändigt om ledaren. Får hästen bara tag på ledaren in på upploppet brukar han kriga ner den. Det ska bli roligt ikväll och han bör ha riktigt bra platschans, men jag har hopp om seger och blir inte förvånad om han vinner, säger Hans Crebas.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.