Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det var i alla fall ingen som gick"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Martin P Djuse. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

...Bergsåkertränaren Martin P Djuse, som igår var i Härnösand och talade på Härnösands Hästsportarena. 

Publicerad:

– De hade en hästföretagardag och det var minst 60-70 personer på plats. Tanken är att få folk att våga satsa på ett företag inom hästnäringen, få svar på företagsfrågor och helt enkelt bli inspirerade. Jag tror att det här var tionde gången de körde runt om i Sverige.
Vad pratade du om?
– Jag plockade ut min proffslicens när jag var 22 år och de ville att jag och min sambo Frida Lejonclou skulle berätta lite hur vi tänkte när vi tog det stora steget vid så tidig ålder. Ortsjöns hästgård var också där och de berättade om något liknande. Hur de bytte från att vara mjölkbönder till att inackordera avelston.
Hur var känslan under dagen?
– Det finns en hel del hästfolk i trakten och jag tror att många tyckte det var givande. Det var i alla fall ingen som gick under de 30 minuterna som jag pratade...

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.