Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Digital Ink skadad igen

Foto: JEANNIE KARLSSON
Digital Ink är skadad igen och kommer inte att kunna tävla på flera månader. Foto: JEANNIE KARLSSON

Digital Ink har inte startat sedan den 28 mars förra året. Efter ha varit på gång mot kval har nu den sjuårige valacken blivit skadad igen och det lär dröja ett bra tag till innan han är aktuell för att starta.

Publicerad:

Digital Ink radade upp sju raka vinster i gulddivisionen i slutet på 2014 och i början av 2015. Efter segern den 28 mars förra året har Digital Ink inte startat. Först blev han sjuk och sedan fortsatte eländet med skadebekymmer.
Den 23 mars i år skulle Digital Ink ha kvalat, men blev struken för hälta och nu lär det dröja ett bra tag till innan en start kan vara aktuell för sjuåringen. Hästens tränare Stefan Melander skriver i sin krönika i Expressen idag att "Digital Ink har drabbats av ett bakslag. Kan ta minst ett halvår. En slagskada. Tufft så klart, men vi har haft mycket tur med de andra hästarna. Det är så här i den här branschen, kan hända mycket."

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.