Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Djali Boko övertygade på Vincennes

Foto: Hanold/ALN
Djali Boko vann på ett övertygande sätt på Vincennes under onsdagen. Foto: Hanold/ALN

Lutfi Kolgjinis Djali Boko gjorde andra starten på fransk mark för året. Det slutade med seger efter en resa i mestadels rygg på ledaren tillsammans med Dominik Locqueneux.

Publicerad:

Djali Boko (e. Ready Cash) fick en fin start på Prix de Noailles (€46.000) av kusken Dominik Locqueneux och var inledningsvis med som tredjehäst i loppet. Efter drygt 800 meter övertog ekipaget ledningen, för att 500 meter senare släppa kommandot till Baraka de Bougy i samband med att fältet passerade 1350 meter på 1.15,8. I sista sväng hittade Djali Boko ut mellan hästar och kopplade grepp mitt på upploppet. Balzac de Souvigne och Beau de Grimoult försökte att gå i närkamp den sista biten, men Djali Boko vann på ett övertygande vis och passerade mållinjen på 1.14,2/2.850 meter. En seger som var värd 20.700 euro.

Läs mer om Djali Boko på Breedly.com.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.