Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Djuse om söndagens uppgifter

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Solvallas Mattias Djuse startar fyra intressanta hästar på hemmabanan den här GS75-omgången.

Publicerad:

– Dartagnan Sisu (GS75-1) har tränat på hela vintern utan några problem och har fått ett banjobb i sig inför det här. Formen är inte på topp, men hästen är högkapabel och planen är att han ska vara med i de större loppen under senare delen av sommaren och hösten. Är banan bara bra är tanken att det ska bli barfota runt om direkt.

– Rorri Bris (GS75-1) är en fin häst som tyvärr inte fått full utdelning på sin fina form på sistone. Senast gick han ett starkt slutvarv i skymundanmot bra hästar och näst senast hade han vunnit med tidigare lucka. Eventuellt kan det bli jänkarvagn den här gången.

– Destiny K. (GS75-2) ser allt bättre ut hela tiden. Senast satt hon fast med krafter sparade och gången före gick hon bra som tvåa. Formen är bra för dagen och vi gör inga ändringar jämfört med senast.

– M.T.Larissa (GS75-2) har det varit lite smågrejer med under vintern vilket gjort att det dröjt lite med startandet. Hon tränar helt okej, men jag var lite besviken på henne i slutet av fjolåret då det inte kändes som att hon tog i det lilla extra som krävs i loppen. Jag vågar därför inte tro på henne förrän hon presterar i loppen också och jag ligger därför lite lågt. Det blir barfota fram samt helstängt huvudlag.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.