Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Djuse tillbaka igen: "Tror lite på honom"

Foto: Matilda Öhrman/Travronden
Etosha Boko gör en intressant start för Mattias Djuse ikväll. Foto: Matilda Öhrman/Travronden

Mattias Djuse gjorde comeback i sulkyn efter skada under tisdagen och ikväll finns han med i startlistorna i Eskilstuna. Solvallatränaren säger följande om sina hästar.

Publicerad:

Mattias Djuse startar tre av sina hästar i Eskilstuna ikväll. Två av dessa har fått en del förtroende från spelarna.
Alvena Ullabella (V86-2) var seg i comebacken och jag tror att hon behöver ytterligare ett lopp innan hon kommer igång på allvar. Vi väljer att ligga lågt ikväll. Det blir barfota fram. Vilket huvudlag vi kör med bestämmer vi efter värmningen, säger Mattias Djuse.

Utöver Alvena Ullabella startar stallet också Gilbert Bris och Etosha Boko.
– Det är fin form för dagen på Gilbert Bris (V86-5) och har gjort två bra lopp på sistone. Jag tror lite på honom ikväll även om inte läget är det bästa. Det blir inga ändringar.

Etosha Boko (V86-7) går upp i klass, men har bra läge och håller fin form. Han kändes fin senast som fastlåst i finalen. Förutsättningarna ikväll ser vettiga ut. Det handlar om en bra häst och det är han och Gilbert Bris som jag tror mest på. Etosha Boko går med samma utrustning och balans som senast.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.