Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dragplåstret missar festen?

Foto: Matilda Öhrman/TR Bild
Looking Superb galopperade i finalen av Elitloppet. Foto: Matilda Öhrman/TR Bild

Galopp på Solvalla och nu är Oslo Grand Prix i fara. Looking Superb var halt efter söndagens elitloppsfinal, rapporterar Trav og Galopp-Nytt.

Publicerad:

Den norskägde Prix d'Amérique-tvåan är ett av de stora affischnamnen inför årets upplaga av Oslo Grand Prix. Men nu är det alltså osäkert om Looking Superb kommer till start på Bjerke.
– Hovslagaren sade att han knappt hade några hovar kvar, i alla fall på de tre vita, säger Kirsi Manninen, som arbetar hos hästens tränare Jean-Michel Bazire, till Trav og Galopp-Nytt.

Oslo Grand Prix körs söndagen den 9 juni och frågan är om dragplåstret är redo till dess.
– Det verkade som att han var öm i hela kroppen. Vi åker hem till Frankrike i morgon och ska göra det vi kan för att få honom på benen igen, men 14 dagar är mycket kort tid. Det är dock Jean-Michel Bazire som får ta det slutgiltiga beslutet, säger Manninen till TGN.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.