Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Lorentzon

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Anette Lorentzon. Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Strip It Down Ås och Girly Cocktail. Anette Lorentzon hade två vinnare under torsdagens tävlingar i Lexington.

Publicerad:

Strip It Down Ås (e. Archangel) plockade ned ledande Mother Teresa i en tät slutstrid i ett tvååringslopp på Red Mile. Stoet, som ägs av ACL Stuteri och Kjell Johansson, kom i mål på 1.13,4a/1.609 meter och tog sin andra seger i tredje starten. I sulkyn satt Elliott Deaton.

Deaton körde även ett år äldre Girly Cocktail (e. Muscle Hill) och för henne blev segern desto klarare. SRF Stable-ägda Girly Cocktail hade sex längder ned till tvåan när hon tog första årssegern på tiden 1.13,5. Förstaprisen för Lorentzons vinnare uppgick till 3.000 respektive 1.600 dollar.

Varsin seger för Lind och Melander

I Chester blev det en tränarseger för Jenny Melander. Detta sedan hennes måltvåa Wisenheimer (e. Revenue) flyttats upp som vinnare på Turn the Paiges bekostnad. Nioårige Wisenheimer, som kördes av Corey Callahan, tog därmed sin fjärde seger för säsongen på årsbästat 1.11,1 och belönades med 7.250 dollar.

Även på Hoosier Park blev det svensk seger och det genom Staffan Linds Celebrity Artemis (e. Andover Hall). Peter Wrenn körde till ledningen halvvägs in i loppet och därifrån höll Celebrity Artemis sedan undan med en längds marginal på tiden 1.11,8. Segern var hästens andra för året och var värd 2.250 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.