Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel till Lugauer?

Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN
Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN

Idag körs V64-spelet på tyska Hamburg med Grosser Preis von Deutschland som huvudnummer. Conrad Lugauer har ett flertal intressanta hästar till start.

Publicerad:

Toddler i V64-1:
– Var jättebra senast och det var inte överraskande för mig eftersom hästen varit bra innan och haft lite otur. Han har tagit loppet bra och känns fin i träningen. Spåret är lite långt ut och från spår tre-fyra hade jag varit mer övertygad, men nu kan det bli lite trafikproblem även om svenska hästar öppnar lite bättre än andra hästar i Europa. Det tycker jag i alla fall. Med klaff ska vi vara med och kämpa om segern, säger Conrad Lugauer.

Fabriz Boko i V64-3:
– Möter lite för bra hästar och formen är inte heller på topp. Spåret är bästa tänkbara och han får smyga med och förhoppningsvis tjäna lite pengar. 

Tosca Victory i V64-5:
– Håller bra form och jag tror att han kommer att göra en bra prestation. Nu har han framspår, vilekt är ett plus, men läget är lite långt ut och det är några innanför som är snabba. Jag tror det blir tufft att vinna.

Sahara One i V64-6:
– Gör en mycket spännande start. Jag är mycket nöjd med honom och hästen blir bara bättre och bättre. Sahara One har allt en bra häst ska ha, han är snabb, stark och har ett bra löphuvud. Spåret är jag ganska nöjd med och hästen är snabb från start. Det är flera bra hästar emot, men jag har stor tro på Sahara One och hoppas att han strider om segern.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.