Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelmiljonär skadad

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Tioårige Blue Rock har sprungit in nästan två miljoner, men nu är framtiden osäker på grund av en skada i hasen. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Hans-Owe Sundbergs tioårige dubbelmiljonär Blue Rock har blivit halt på grund av en förtjockning på piphasen och ska nu röntgas av veterinär innan det går att säga något mera om framtiden.

Publicerad:

Det var inför ett lopp på Romme den 20 mars som Hans-Owe tvingades stryka Blue Rock (e. Viking Kronos) på grund av hälta.
– Även om vi har mycket skydd på honom så slår han på sig en del och därför har nog detta uppstått. Det känns tråkigt eftersom hästen kändes allt bättre med loppen i kroppen. Nu går det inte att säga så mycket mera förrän efter att han blivit röntgad. Det här är dock ungefär samma typ av skada som Spiegelei drabbades av. Däremot är det inga nya problem med gaffelbanden, berättar Hans-Owe.

Blue Rock har så här långt ordnat 20 segrar och tjänat 1.997.150 kronor. Bland vinsterna märks bland annat två inom V75 samt Good As Golds Derbyminne.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.