Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelt Goop direkt

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Björn Goop inledde med att vinna två raka V75-avdelningar i Bollnäs. 

Publicerad:

Först blev det en enkel seger med Tuija Irris Majestic Man (e. S.J.’s Photo) i klass-I försöket som inledde V75-omgången. Björn Goop hittade till ledningen direkt och väl där var segern aldrig i fara. Klockan stannade på 1.13,8/2140 meter. 
– Det kändes som att hästen hade en del sparat ändå, sade Goop i vinnarcirkeln.
Strax därpå var det dags igen. Björn Goop var framme som trea med tilläggstartande Selma Töll (e .From Above) När favoriten kom fram i andraspår valde Goop att syna dödens och gå utvändigt om ledande Cactus. Den sistnämnda galopperade i slutsvängen och strax därpå galopperade Hankypankypagan i tredjespår. Då blev det relativt enkelt för Selma Töll, som vann på 1. 13,7/2160 meter.
– Jag såg att ledaren inte travade, redan i första sväng. Då tänkte jag att jag går ut och sätter mig så får vi se vad som händer, sade Goop.
Hästen tränas av Jimmy A Åsberg. 
VI har kämpat så himla länge för att få en V75-seger och nu äntligen, sade tränaren vinnarcirkeln.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.