Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelt svenskt i topp på Yonkers

Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE
Jenny Melander fick full utdelning på Yonkers på söndagen. Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE

Jenny Melanders femåring Ontheroad De Vie segrade på Yonkers på söndagen och tvåa i samma lopp blev Anette Lorentzons Alex in Front.

Publicerad:

Femårige Ontheroad De Vie (e.Holiday Road) har haft fin form en längre tid och på söndagen kom andra raka segern på Yonkers Raceway. Jim Marahn Jr satt upp i sulkyn och stod för en perfekt styrning, med 500 meter kvar sände han framåt från tredje invändigt och Ontheroad De Vie kopplade enkelt greppet över upploppet. Ekipaget kom i mål på 1.14,7a/2011 meter och segern för Jenny Melander-träningen var värd 16.000 dollar.

Och det skulle bli en svensk dubbel i loppet. Anette Lorentzons fyraåring Alex in Front (e. Swan For All) tog hand om andraplatsen efter en mycket rejäl långspurt i tredjespår tillsammans med Matt Kakaley. Även han gick i mål på 1.14,7a.

Svenskfödde Forever Ås (e. Conway Hall) från Lorentzons stall vann i sitt senaste framträdande men fick nu nöja sig med en tredjeplats, på 13.1a/2011 meter. Loppet hade en en samlad prissumma på 28.400 dollar. Vann loppet gjorde Brooklyn Bond med Brent Holland i sulkyn. 

Mer svenskt på pallen blev det i form av Jimmy Takter-tränade Not Afraid (e.S.J.'s Caviar), som slutade trea i ett lopp med samlad prissumma på  33.200 dollar. Tiden 1.13.1a/2011 meter. Segrade gjorde In Secret.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.