Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Efter olyckan – så är läget med Helena Ehn

Foto: MATTIAS HOLMGREN
Foto: MATTIAS HOLMGREN

Montéryttaren Helena Ehn var med om en olycka i Gävle under tisdagskvällen. Gävletravet har varit i kontakt med Helenas mamma som lämnar följande information.

Publicerad:

Det var i lopp 1 på Gävletravet under tisdagskvällen som montéryttaren Helena Ehn föll av hästen Curly Pine och föll i backen. Helena Ehn var hela tiden vid medvetande, men fördes till Gävle sjukhus med ambulans. Till Gävletravet lämnade Helena själv följande information vid 21.30 igår, tisdag.
– Jag är på röntgen och väntar på besked från läkare om vad som ska hända. Jag har ont i högerarmen och kommer att bli kvar på sjukhuset över natten.

Under onsdagsmorgonen lades Helena Ehn in för operation och Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson har varit i kontakt med Helenas mamma Rose-Marie Sjöholm vid 14-tiden. Hon lämnar följande information.
– Klockan 8.00 blev Helena inlagd för operation. Hon hade två ben i överarmen närmast armbågskulan som var brutet, vilket gjorde operationen komplicerad, hon hade även benbrott i överarmen. Hon hade en fraktur i bakhuvudet och en fraktur i översta kotan av ryggraden, men hon blödde inte av frakturerna, vilket var bra enligt läkarna. Vi ska få besked när hon är tillbaka på ortopeden, säger Rose-Marie Sjöholm till Gävletravet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.