Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Eftersnack: "Hon var inte särskilt trött efteråt"

Foto: MATILDA ÖHRMAN
Örjan Kihlström bakom Wild Honey. Foto: MATILDA ÖHRMAN

Bakom en strålande topptrio fanns fler spännande ekipage. Så här gick snacket efter Prix de Belgique.

Publicerad:

– Vi satt ju i rygg på Valko Jenilat och hamnade långt bak. Hon kändes ungefär som man kunde förvänta sig, men det var inte så mycket sparat.
Örjan Kihlström om Wild Honey som blev nia i mål.

– Helt galet! Alla krafter sparade och en sådan avslutning. Det här var kanske vad man hade hoppats men inte kunnat räkna med. En vild upplevelse för mig och pappa tyckte också att han var fantastiskt bra. Det var många flera riktigt bra hästar han slog och vi är väldigt nöjda. Planen är inte spikad, men det kan bli ett guldlopp i Sverige nu då propositionen till en planerat lopp under Prix d’Amérique-helgen nog inte passar så bra nu.
Steen Juuls dotter Camilla Juul Nielsen om fjärdeplacerade Takethem som var loppets utropstecken i skymundan.

Call Me Keeper blev för laddad och galopperade från start men efter det kändes han fin så det var bra. Han går ut i Prix du Luxembourg.
Wild Honey blev det helt fel för i sista sväng men hon var inte särskilt trött efteråt och hon kommer att gå ut i Prix d’Amérique.
Lionel blev det fel för. Han tävlade med skor och det blir inget bra när han är van att springa barfota, det blir inte samma grej riktigt. Jag hade gärna sett att Göran kört på innerspår sista tusen meterna, nu blev det tufft lopp men det är lätt att står här och vara efterklok. Jag är inte orolig för att han inte är i form, han var pigg efteråt och har känts fin hemma.
Daniel Redén om sin trio som var i det slagna fältet.

– Mycket bra. Det såg ut som att kusken kanske behövde ta i henne lite när det var dags att spurta, för att sedan ge nytt kommando vilket inte är optimalt. Jag är väldigt nöjd med hennes insats.
Jerry Riordan om femteplacerade Treasure Kronos.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.