Sveriges ledande travtidning
ANNONS

EM-guld till Johansson: ”Jag ska fira rejält”

Foto: MALIN ALBINSSON/TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON/TR BILD

2015 slog han till på hemmaplan.
I dag blev Håkan B Johansson Europamästare igen.

Publicerad:

Under torsdagseftermiddagen kördes fyra EM-lopp tyska på München-Daglfing. När poängen hade räknats samman stod Håkan B Johansson som vinnare efter två andraplatser, en tredjeplats och en femteplats.
– Det här var förbannat kul. Nu ska jag fira rejält också, säger Håkan B Johansson.

Han har bokat in sig på oktoberfest i kväll där han kommer att fira EM-guldet tillsammans med flera av de andra kuskarna.
– Jag åkte hit själv den här gången. Men det är goa gubbar här. Norska killen och dansken känner jag lite och de flesta som är med är roliga människor. Jag har lite halvpanik nu och jag måste skynda mig, för om man inte kommer i tid kan man förlora det bokade bordet.

Trots guldmedaljen är Johansson ändå lite missnöjd efter andraplatsen med Offroader i det tredje EM-loppet.
– Jag hade kunnat vinna med den, men jag körde safe. Jag släppte ledningen till tysken istället. Jag tror att vi hade slagit den från ledningen. Samtidigt kunde det ha blivit tok om vi hade fortsatt köra.

Det var Håkan B Johanssons andra EM-guld. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.