Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"En befogad favorit"

Foto: Kanal 75
Markus B Svedberg jagar ny Solvalla-seger. Foto: Kanal 75

Markus Svedberg har bra snurr på stallet och idag selar han ut Carmine Am i V65-1. Såhär säger han om den kapable hästen.

Publicerad:

Carmine Am börjar vi komma rätt på, även om vi inte är 100 framme än. Jag har vetat hela tiden att det kommer att ta tid, men senast var det i alla fall 80-85 procent. Hästen har tagit loppet bra och två veckor mellan loppen är inga problem. Spår sju är jag nöjd med eftersom jag kan vända upp i lugn och ro och slipper hästar som kommer bakom honom. När han galopperade från spår fem blev han för ivrig. Kommer han bara iväg är det inga problem att köra på honom, men det är svårt att säga var vi hamnar. Jag tycker att han är befogad favorit, även om The Lucky One är en bra häst. Vi fortsätter med barfota runt om och den här gången sätter jag på honom en ryckhuva istället för rycktussar som han hade senast, säger Markus B Svedberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.