Sveriges ledande travtidning
ANNONS

En befogad storfavorit?

Foto: Micke Gustafsson
Peter G Norman kör omgångens största favorit. Foto: Micke Gustafsson

Peter G kommer till Sundbyholm med två hästar. Han kör omgångens största favorit som återkommer efter uppehåll. Så här säger han om segerchanserna för hästarna som startar i V4-2.

Publicerad:

 

Island Life (6) har haft en träningsperiod efter att han fick ta det lugnt någon vecka efter senaste starten. Hästen känns väldigt fin för dagen och brukar gå bra direkt efter uppehåll. Han är inte vässad i träningen, men det brukar jag inte göra med honom och det är således ett fullt normalt upplägg. Den här uppgiften ser bra ut på pappret och jag provar framåt direkt, så får vi se var vi hamnar. Att ha spår långt ut på vingen i Eskilstuna är bra för honom eftersom man brukar få bra fart då. Det blir inga ändringar jämfört med senaste starterna. 

 

Ryan Kronos (2) har bra läge och han får  smyga med och leta formen. Skulle det stämma under vägen kan han vara trea-fyra, men att vinna tror jag blir väl tufft. Det blir skor igen, säger Peter G Norman. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.