Sveriges ledande travtidning
ANNONS

En hedersmärr som kan vinna

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Suntory Royal startar i V4-3 i Boden idag. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Lars Marklund har tre hästar till start på Bodentravet idag och han tycker en av dessa har viss segerchans.

Publicerad:

I V4-3 är Suntory Royal med och hon har slutat trea i de två senaste starterna.

– Suntory Royal gör bra lopp gång på gång och är en riktig hedersmärr. Idag har hon fått bra läge och hon är relativt kvick ut. Jag tror dock att man måste ha skor på hästarna idag och hon är lite kvickare om det går att tävla utan framskor, säger Lars Marklund som har ett drömscenario vad gäller löpningsförlopp idag för sin häst.

– Rygg ledaren och lucka till slut vore ett drömlopp. Jag tror hon kan vara med i segerstriden idag och garderar man loppet och tar fyra-fem hästar ska hon med.

Lars Marklund har ytterligare två hästar till start i Boden under eftermiddagen. Det är i lopp 8 och lopp 9 som Plenty Of Space och Otto Misty ska starta.

– Båda dessa hästar får jaga slantar i första hand och får nog svårt att blanda sig i segerstriden idag, säger Lars Marklund. 

FAKTA

Bodentravet

Bodentravet
Norrbottens Travsällskap
Travbanan
961 74 Boden
Tel: 0921-530 40
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 22,0 m
Upploppets längd: 200 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.