Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"En ryttares dröm"

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Lise-Lotte Nyström och Anna Erixon. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

På Hästgalan delar Svensk Travsport ut Svensk Travsports montépris. Ett pris som i år gick till Ladyofthelake, Anna Erixon och Lise-Lotte Nyström.

Publicerad:

Kretsen kring Ladyofthelake funderade för ungefär ett år sedan på om de skulle låta sin häst gå till avel. Man kom dock fram till att hon skulle få göra ytterligare en säsong till på tävlingsbanan, med stor succé som följd. För alla framgångar under 2019 tilldelades Ladyofthelake, Lise-Lotte Nyström och Anna Erixon Svensk Travsports Montépris på Hästgalan.
– Det finns bara ett ord och det är fantastiskt. Hon är en ryttares dröm. Hon ger mig så otroligt mycket självförtroende och får mig att känna att vi kan vinna varenda lopp vi går ut i och det är det man drömmer om. Vi pratade i början på året om vi skulle betäcka henne eller inte, men vi lät henne tävla på. Vi är otroligt glada, så klart, säger Anna Erixon.

I Frankrike blev Ladyofthelake sjuk, men hon är nu på bättringsvägen.
– Det blir bättre för varje dag som går, men hon är inte klar än för att gå ut och starta. Det här året är det största jag har varit med om, säger Lise-Lotte Nyström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.