Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Enbart kval på Jägersro nästa år

Foto: Mikael Rosenquist/MiroMedia
Foto: Mikael Rosenquist/MiroMedia

För att ta sig till finalen av Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro måste man ta sig till just Jägersro för att kvala från och med nästa år.

Publicerad:

Svensk Uppfödningslöpning avgörs i vanlig ordning på Jägersro den första december. Årets kval är redan avverkade både på Solvalla och Jägersro och tolv finalister är klara. Nu berättar tidningen Sulkysport att Jägersro har bestämt sig för att bara köra kvallopp till Svensk Uppfödningslöpning på egna banan från och med nästa år.
– Vi har bestämt oss för att koncentrera Uppfödningslöpningen till Jägersro, och siktar samtidigt på att höja förstapriserna i uttagningsloppen till 100.000 kronor. Att ”ta hem” hela loppet gör att vi kan öka profileringen av det, säger sportchefen Mats Ahlqvist till Sulkysport

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.