Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Enkelt för Bartender In

Foto: Hanold/ALN
Bartender In vann enkelt för sin tränare Johan Untersteiner. Foto: Hanold/ALN

Det var inget snack om saken. Johan Untersteiner styrde fram Bartender In först utvändigt om ledaren under slutrundan och vann sedan enkelt.

Publicerad:

Sylvester D.K. (e. Hövding Lavec) och Peter H Sjöberg stack direkt till tät och höll ett högt tempo under första varvet. Första 1000 öppnades efter snabba 1.10,0. Det höga tempot satte sig i benen på hästen och sjuåringen var tidigt slagen. I stället löste det sig perfekt för Johan Untersteiner med Bartender In (e. Muscles Yankee) som gick fram först utvändigt om ledaren under slutrundan för att sedan gå undan till en enkel seger.
– De går bra hästarna, ibland är det stolpe ut och ibland är det stolpe in. Så länge hästarna går bra kommer resultaten efterhand. Jag satte och gottade mig där bak eftersom tempot var alldeles för högt där framme, säger Johan Untersteiner.

Bartender In segrade på 1.11,4a/1.640 meter vilket är nytt rekord för hästen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.