Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Enkelt för stjärnan Bold Eagle

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Superstjärnan Bold Eagle gjorde comeback på travbanan – tillsammans med Franck Nivard tog han en enkel seger på Vincennes.

Publicerad:

Elitloppsdeltagaren Billie de Montfort brakade till ledningen men släppte omgående till jättefavoriten Bold Eagle som inte beträtt tävlingsbanan sedan den 28 februari. Bold Eagle släppte sedan i sin tur till stallkamraten Bolero Love och serverades därmed ett drömlopp i rygg på ledaren.

In på upploppet kom luckan för Bold Eagle och Ready Cash-sonen kunde med enkelhet plocka ned Bolero Love när Franck Nivard krävde lite från sin häst.

Bird Parker, som vann Harper Hanovers lopp på Solvalla under Elitloppslördagen, inledde med startgalopp men sändes sedan fram först utvändigt om ledaren mitt i loppet. Bird Parker tröttnade dock när loppet skulle avgöras och var långt efter Bold Eagle i mål.

Bold Eagles seger i Prix Louis Jariel (€120.000) var värd €54.000 och var hästens 23:e triumf i karriären och segertiden skrevs till 1.10,8/2.175 meter.. Tvåa i mål blev Bolero Love och trea blev Billie de Montfort.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.