Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Enklare denna gång"

Foto: HANOLD/ALN
Peter G Norman uttalar sig om I Am Uniques chanser idag på lunchen. Foto: HANOLD/ALN

Veckan inleds med lunchtrav i Bollnäs. Peter G Norman har I Am Unique till start i den andra V4-avdelningen. Hästen har mött tufft motstånd på sistone. Bland annat näst senast när hon mötte Delicious U.S. i stoeliten. Stoet jagar årets första seger.

Publicerad:

- I Am Unique (V4-2) kom bort helt senast i ett blufflopp, men avslutade bra i skymundan. Näst senast hängde hon med bra mot väldigt tuffa hästar och allt är väl med henne för dagen. Motståndet är betydligt enklare denna gång, även om det var någon ganska bra med. Femtespåret är lite lurigt då hon inte är helt säker från start, men skulle hon gå felfritt bör hon absolut vara med bland de tre främsta. Förhoppningsvis kan vi få andra- tredje utvändigt och speeda till slut då hon är bäst med en ryggresa. Hon kommer allt närmare en seger och jag åker upp med lite segerförhoppningar, säger Peter G Norman.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.