Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Eric om sina två V86-hästar

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Så här såg det ut när Catch And Release vann på Färjestad i mars. Ikväll startar han i V86-3. Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

Åmål arrangerar V86 ikväll och Eric Martinsson har med sig två hästar dit.

Publicerad:

Så här säger Eric Martinsson om sina två V86-hästar.
Catch And Release (V86-3) fick chansen sent senast och följde med bra. Han kanske inte hade slagit vinnaren med tidigare lucka, men formen verkar fin. Det var bara en vecka sedan så han har bara tränat lätt efteråt och allt verkar bra. Spåret blev bra och han kan öppna snabbt så han ska kunna hamna bra till. Förra gången tävlade han med stängt huvudlag och blev rappare då och det blir likadant igen. Det blir barfota bak och så ska han lättas lite i fram då han slog ihop senast, säger Eric Martinsson.

Bambi Rozz (V86-6) blev tempotorsk senast och hade gjort bra lopp före det. Nu har det blivit ett tag mellan starterna då hon haft dåligt med lopp, men det har inte varit något fel på henne. Hon har bra läge då hon är kvick ut och ska förhoppningsvis kunna ta sig till innerspår. Hon växer lite om hon får följa med i ryggar och det blir barfota och norskt huvudlag igen, säger Eric Martinsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.