Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Experterna och spelarna eniga: Han vinner duellen

Foto: TR Bild
Readly Express är favorit till segern i lördagens Åby Stora Pris. Foto: TR Bild

Tipsetta i nio av tio tidningar och flest streck på V75. Åby Stora Pris har en tydlig favorit.

Publicerad:

I Tipsligan tippar tio medier V75 varje vecka och i lördagens avslutande avdelning, Åby Stora Pris, har Readly Express tidningarnas förtroende. Sulkysport håller Propulsion som tipsetta, men övriga nio i Tipsligan ger tipsnicken till Timo Nurmos stjärna.
– Det är riktigt kul att två av världens bästa hästar ställs mot varandra för första gången på svensk mark. Extra roligt är det att de gör upp över lång distans, säger Mattias Holmgren i Travrondens tipsgrupp som tror att Readly Express vinner tungviktsmötet.
– Jag tycker att Readly Express är motiverad favorit och jag tror att Jorma Kontio tidigt sitter i ledningen och sedan håller tempot uppe. Propulsion i rygg blir livsfarlig, men denna gång får han nöja sig med andrapriset.

Även rikstotospelarna håller Readly Express som favorit till segern. I skrivande stund säger streckfördelningen 48,7 respektive 33,4 procent i Prix d'Amérique-vinnarens favör. 
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.