Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Extra V75 bjuder på spännande debuter

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Star Advisor Joli gör årsdebut på Halmstad under söndagen. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

På söndags står Halmstad värd för en extra V75-omgång. Startfälten bjuder både på intressanta årsdebuter och meriterade miljonärer.

Publicerad:

En av söndagens höjdpunkter på Halmstad blir givetvis stayerloppet med bland annat Carabinieri, Usain Henna och Bravo Navarone i fältet. Den sistnämnde görs års- och regidebut för Stall Kolgjini och ska från sina 20 meters tillägg försöka hålla den nyss nämnda duon bakom sig. Adrian Kolgjini kommer att köra Bravo Navarone som för övrigt startar på sin gamla hemmabana. 
Försöket till diamantstoet bjuder även det på en extra spännande årsdebut i Darling Hornline. Den femåringa Ready Cash-dottern avslutade fjolåret med att vinna ett försök till Derbystoet 2016 för att senare galoppera bort sina chanser i finalen. Nu gör hon alltså årets första start – och framför allt karriärens första start i regi Helena Burman. I sulkyn kommer Johnny Takter att sitta och ekipaget har lottats till spår fem bakom bilen över distansen 2.140 meter. 
Även Sofia Aronssons segermaskin Star Advisor Joli gör första starten för året på Halmstad. Den startsnabba fuxen har dessutom lottats till ett innerspår över 1.640 meter i V75-1.
Första start tillika V4-1 på Halmstad under söndagen sker 12.45 och första V75-starten är klockan 14.30. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.