Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Extraväxlar på Fjellbrandts duo

Foto: ALN
Vikens Energy på Solvalla. Foto: ALN

Axevallaamatören Mikael Fjellbrandt har haft ett fint år hittills och det ser ut som att framgångarna kan fortsätta på Åmåls V65-tävlingar. Vi tog ett snack med honom under morgonen.

Publicerad:

Först ut i Fellbrandts dubbel är Vikens Easy som tillhör de betrodda i V65-1.

– Senast blev det lite galet när han försökte ta sig förbi hästen i dödens. Annars har han gjort bra lopp och formen ska vara fin. Kusken var nöjd med honom i i övrigt senast. Han är bäst i främre träffen och kommer han iväg från det snäva spåret är det körorder om att köra till ledningen. Senast blev han lite väl lat när vi hade dövat ner honom och därför blir det blir halvstängt norskt huvudlag för första gången. Cekas häst är bra, men den lär ju få göra jobbet i spåren. Jag är ganska optimistisk vad gäller segerchansen. 

 

Vikens Energy (V65-3) var vi lite besvikna på senast. Han var fin i starterna innan och vi har inte hittat några fel på honom efter senaste starten. Med tanke på det är det lite mer tveksamt vad gäller honom, men han är snabb ut och från ledningen kan det gå eftersom är väldigt snabb iväg. Det finns kunnande i honom och tanken är att köra med halvstängt norskt huvudlag på honom också för första gången, säger Mikael Fellbrandt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.