Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fäller Phototoy favoriten?

Foto: ALN
Plockar Phototoy andra raka segern? Foto: ALN

För den som vill gardera favoriten i V64-2 är Samuel Rehns Phototoy ett hett alternativ. Treåringen imponerade senast i årsdebuten när han vann enkelt från ledningen.

Publicerad:

V64-2 är ett lurigt treåringslopp där många hästar är orutinerade. 7 Dan Josselyn har spelats till klar favorit men för den som vill gardera upp loppet bör 9 Phototoy vara högaktuell.
– Det är inga konstigheter med honom. Han tog debuten bra och verkar fin. Även om det inte är så många hästar med i loppet så är det ett par hyggliga emot. Det gick rejält snabbt sista 700 senast men han gick ändå i mål med lite krafter kvar och lär ha gått framåt med det loppet. Det blir samma utrustning nu, säger tränaren Samuel Rehn.

Rommeamatören sitter också upp bakom Ylva Welén-tränade Tams Olivia i kvällens första lopp på Bollnäs.
– Det är bra styrka i henne men hon är svår i travet och har svårt att hålla ihop det. Lyckas hon gå felfritt så ska hon kunna vara med där framme. Jag ser det som en platschans.

I kväll på Bollnäs är det också dags för Daniel Redéns klasshäst Delicious U.S. att göra årsdebut. Världsrekordhållaren går ut i V64-4 och är som väntat spelad till skyhög favorit.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.