Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fältet fullt i Solvallas kuskmatch

Foto: Maria Holmén
Björn Lindblom är klar för årets upplaga av Ahlsell Legends. Foto: Maria Holmén

Nästa onsdag, under Jubileumspokalskvällen, körs den femte upplagan av Ahlsell Legends. Nu är samtliga deltagare i kuskmatchen presenterade.

Publicerad:

Björn Lindblom och Jan I Jönsson tar de sista platserna i årets Ahlsell Legends på Solvalla. 74-årige Jönsson körde lopp på huvudstadsbanan bara häromveckan och
ett år yngre Lindblom satt senast i en tävlingssulky i december. På Solvalla har han dock inte kört sedan 1982, säger han i ett pressmeddelande.

Tio kuskar är därmed klara för kuskmatchen som körs under Jubileumspokalskvällen nästa onsdag. Sedan tidigare har Helen A Johansson, Olle Goop, Jomar Blekkan, Olle Elfstrand, Leif Berggren, Axel Jacobsen, Håkan Eriksson och Stig H Johansson tackat ja. Stig H Johansson har vunnit de tre senaste upplagorna.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.