Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Får anledning att jubla?

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Eric Martinsson efter seger. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Eric Martinsson har bråda dagar framöver med tolv starthästar från stallet. Tre av dem startar i Årjäng idag.

Publicerad:

 

True Vision (V4-1) har gjort bra lopp på sistone. Hon är vass av sig och vi har varit tvungen att köra henne i ryggar. I ledningen tror jag det bär iväg för mycket, så antingen har hon haft krafter kvar eller så har hon gjort bra lopp mest hela tiden. Det blir samma upplägg idag och löser det sig kan hon vara långt framme. Hon kommer att gå med bakskor idag också, men det är inget större minus. 

 

Vanity Blast (V4-4) har varit borta ett tag. Hon blev utkörd inför loppet senast, men vi böjde henne efteråt och hittade inga fel på henne. Hästen har gjort konstiga provstarter förut och gått bra i loppet, så det är helt helt så hon är. Jag har bara jobbat henne i lugna farter farter hemma och jag tror att hon ska vara hyggligt i ordning. Kommer vi till härifrån är hon väldigt snabb en bit. Den har gången blir det vanlig vagn och framskor. 

 

Jubel (lopp 7) gick i dödens senast och höll bra. Det är en fin häst, men han uppträder omoget än så länge på tävlingsbanan och eftersom han var så vinglig senast körde kusken fram utvändigt ledaren. Hemma är han inte på det viset. Jag hoppas att han kan vara långt framme om han sköter sig, säger Eric Martinsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.