Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Får Djuse anledning att rycka huvan?

Foto: Micke Gustafsson/Travronden
Foto: Micke Gustafsson/Travronden

Mattias Djuse har en trio till start på lunchen och två av dem startar på V65-spelet. Så här säger han om chanserna.

Publicerad:

M.T.Macahan (V65-3) gick bra senast och han går framåt för varje start. Han är lite knepig i stilen när det går fortare, men det var helt klart en positiv insats senast. Jag siktar på ett lugnt upplägg igen och hoppas kunna vara bland de fyra främsta.

Dust Collector (V65-6) är egentligen inte så osäker som det ser ut. Han tränar bra och senast slog han ihop när han gick barfota eftersom han är trång i gången. Idag kommer han att tävla barfota fram och då tror jag han kommer sköta sig bättre. Hästen är fin och jag hoppas vi kan komma ner i vettigt slagläge, då ska inte heller distansen vara några problem. Han hade ryckhuva senast, men den rycktes aldrig och därför blir det i sådana fall första gången om den kommer till användning idag. 

Leader Brodde (lopp 8) har varit mycket fin hittills och jag hittar inga mörka moln på himlen inför dagens start. Det ser vettigt ut på förhand och det borde vara min bästa segerchans under dagen, säger Mattias Djuse. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.