Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Får fixa till formraden"

Foto: Kanal 75
Foto: Kanal 75

Olle Alsén selar ut en favorit på lunchen och även vårt singelstreck i avslutningen. Så här säger han om chanserna.

Publicerad:

Nordby Kuling (V4-2) var lite seg senast i första starten som valack, men jag tror att han ska vara bättre nu. Distansen borde vara en fördel och jag siktar mot ledningen och hoppas att Skoglund släpper. Dödens vill jag helst undvika på den här distansen. Normalt ska han duga bra i ett sådant här lopp och jag hoppas verkligen att vi kan fixa till hans tråkiga formrad. Det är svårt att bedöma hur fort han kan gå eftersom det regnar här, men jag tror att runt 1.30 räcker långt. Inga ändringar på honom. 

Quiet Please (V4-4) bröt ner senast och jag fick korrigera honom i sidled vilket han inte klarade. Jag tror att vi hade vunnit loppet annars. Hans årstid kommer nu efter att han inte riktigt räckt till på sommaren. Hästen är ojämnt startsnabb, ibland har han varit snabb och bland annat spetsat från spår tre tidigare. Jag ser gärna att han körs ledningen och eftersom jag inte tycker att Jordan Lee G.L. är speciellt snabb ut hoppas jag att han kommer dit.  

Action Launcher (V4-4) ligger jag lågt med. Han gjorde comeback för några starter sedan och förra året tog det sex-sju starter innan toppformen satt där. Vi får köra för pengar, säger Olle Alsén. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.