Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Får Lionel revansch?

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Lionel fick stryk av Twister Bi i Oslo Grand Prix. Nu har han chansen till revansch i Ulf Thoresen Grand International. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Ulf Thoresen Grand International den 9 juli ser ut att kunna bli ett riktigt starkt lopp. Bland annat är det klart för revanschmöte mellan Oslo Grand Prix-vinnaren Twister Bi och hemmahoppet Lionel.

Publicerad:

Förutom den sistnämnda duon räknas även Björn Goops titelförsvarare Sauveur och B.B.S.Sugarlight som klara.
– Det är flera namn på gång och vi har redan hunnit prata med de allra flesta aktuella från Norden samt en italienare. Kretsen kring Carabinieri och Takethem har exempelvis visat starkt intresse för loppet, berättar Jarlsbergs sportchef Tore Steen Hansen för trav24.no.

Tidigare var Ulf Thoresens lopp öppet endast för treåriga hästar, men sedan i fjol är det ett lopp för högsta klassen. Förstapriset har höjts från fjolårets 500.000 till 750.000 norska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.