Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Favoritens annorlunda uppladdning

Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE
Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE

Stall Öystein Tjomsland har två hästar till start inom V86. Det handlar om Sjö Odin och Tekno Odin där den senare laddat upp med att betäcka timmar innan start.

Publicerad:

Tekno Odin är storfavorit i V86-3 i kväll men det finns ett stort frågetecken inför kvällens start. Hingsten har börjat betäcka - och har gjort det senast idag - vilket kanske kan påverka honom?
– Han verkar pigg och glad och verkar inte ha blivit speciellt tagen av det vad jag kan se. Men det är svårt att säga hur det påverkar en häst. Det kan bli så att de blir piggare också. Hästen var bra senast och det ser ut som att han håller formen, säger Jimmy Jonsson i Öystein Tjomslands stall.

Till start i samma lopp har stallet även Sjö Odin.
– Det känns bra med honom hemmavid men hästen är nog ute på lite för djupt vatten här. Han är med för att bli inmatchad mot lite tuffare hästar och vi hoppas kunna ge honom ett vettigt lopp.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.