Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Favoritfall på Harrah's

1.08,7 – från dödens. Will Take Charge hade uppvisning i Chester och vann Maxie Lee Memorial den tunga vägen. Bakom segraren fick favoriten Marion Marauder nöja sig med en andraplats.

Publicerad:

Marion Marauder årsdebuterade med seger på Harrah's Philadelphia förra helgen och på söndagen var han tillbaka på samma bana. Maxie Lee Memorial, med 75.000 dollar till segraren, var uppgiften i fråga, men någon ny seger blev det inte för Paula Wellwoods stjärna.

Den gick i stället till Will Take Charge (e. Kadabra) och Tim Tetrick. Femåringen hamnade utvändigt om titelförsvaren Crazy Wow, men den tunga löpningen till trots kopplade Will Take Charge grepp om ledaren i slutkurvan. Över upploppet gick han undan till en klar seger. Marion Marauder spurtade till andraplatsen från andra par utvändigt medan Crazy Wow inkom som trea. 

Segertiden – 1.08,7a/1.609 meter – är en tangering av Sevrugas världsrekord för äldre valacker, skriver USTA.

Hannelore Hanover vann enkelt

Maxie Lee Memorial var ett av två travlopp i Chester på söndagen. Det andra var ett lopp i The Great Northeast Open Series och där kom världsrekordstoet Hannelore Hanover (e. Swan for All) till start. Och tog hand om segerchecken på 15.000 dollar. Ron Burkes sto var överlägsen för Yannick Gingras och kom i mål på 1.09,7a/1.609 meter.

Åke Svanstedts Deep Impact slutade trea och Jimmy Takters Lagerfeld på fjärde plats.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.