Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fel lopp i rutan: "Väldigt olyckligt"

Foto: Kanal 75
Sundbyholms V64-tävlingar sändes två dagar i rad i Sportkanalen. Foto: Kanal 75

Från Solvalla till Eskilstuna. Från tisdag till måndag. Det var inte alldeles enkelt att hänga med i gårdagens V64-sändningar i Sportkanalen. 

Publicerad:

Tisdagens sändning av Vinnare V64 i Sportkanalen inleddes med fyra lopp från Solvalla. Helt i sin ordning, men efter reklamavbrottet gick någonting snett. I stället för Dagens Dubbel-loppen från nationalbanan visades de två avslutande avdelningarna av Eskilstunas V64-tävlingar – från måndagen.
– Väldigt olyckligt. Det är supertråkigt att det blev så, säger Rickard Segerborn, exekutiv producent på TV4.

Vad berodde det på?
– Ett mänskligt fel. Produktionsenheten exporterade fel klipp helt enkelt, säger Rickard Segerborn och fortsätter:
– Vi tycker att vi har bra rutiner, men uppenbarligen behöver vi bli ännu mer noggranna. Vi får både dubbel- och trippelkolla framöver så att det är rätt saker som går ut.

Den som ville se de två sista V64-loppen hade heller ingen lycka på ATG.se eller ATG Play. På den förra sidan fanns under tisdagskvällen endast reprisen av den sjätte avdelningen uppladdad, på den senare inget av loppen i fråga.
– Det berodde på ett handhavandefel, men klippen laddades upp på sajten nu på förmiddagen, säger Henrik Johnson, redaktionschef på Kanal 75.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.