Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Finns inga minus"

Foto: Thomas Blomqvist
Bengt A Nilsson jagar sin andra kuskseger för året. Foto: Thomas Blomqvist

Bengt A Nillson gästar Åby med Demolition Man F. på lunchen. Blir det årets tredje seger för sexåringen?

Publicerad:

I senaste starten spurtade Demolition Man F. bra bakom Rex Lane och Champion Melon. Motståndet ser lite enklare ut idag och han är ganska mycket streckad i avslutningen. Hästen har på tio starter över kort distans vunnit tre. 

– Jag har varit nöjd med honom efter senaste starten. Det är viktigt att vi har bra spår eftersom han inte är speciellt snabb ut och egentligen tycker jag inte att kort distans är hans bästa. Vi får se hur jag gör taktiskt, det kanske är bäst att ha lite is i magen den här gången. Jag tycker att motståndet ser ganska lämpligt ut, även om det är svårt att ha koll på en sådan som Zukanovics häst som gör första starten i Sverige. Den kan ju vara bra direkt. Min häst är värd en seger snart och jag hoppas att det stämmer med löpningen i dagens start.  Är han som han varit på sistone är jag förhoppningsfull och det finns inga minus på förhand. Jag ändrar ingenting på honom, säger Bengt A Nilsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.