Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fjärde hästen klar

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Catarina Lundström fick mottaga en Elitloppsbiljett efter Digital Inks seger på Solvalla och nu har Stefan Melander tackat ja. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Efter finalsegern på Solvalla för drygt två veckor sedan fick Digital Ink en inbjudan till Elitloppet. Igår kom det väntade beskedet att Stefan Melander tackar ja till sista söndagen i maj.

Publicerad:

Det var i en intervju med Kanal75 som Stefan Melander berättade att han självklart vill vara med i Elitloppet om allt är väl med Digital Ink när loppet avgörs den sista söndagen i maj.

– Du kan skriva i texten att vi tackar ja till Elitloppet, gör det. Det är klart vi vill vara med om allt är okej, men vi tar ett lopp i taget. Det är den taktiken vi har, säger Stefan Melander till Kanal75.

På lördag startar Digital Ink i Gulddivisionen på Mantorp och veckan efter avgörs finalen i Olympiatravet, där han redan har en plats efter seger i guldfinalen på Solvalla.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.