Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fjärde hästen klar för Hugo Åbergs

Foto: Claes Kärrstrand/ALN
Up And Quick är den senaste hästen i raden att bli klar för Hugo Åbergs Memorial. Foto: Claes Kärrstrand/ALN

Efter segern i Argentan fick Up And Quick ett wildcard till årets upplaga av Hugo Åbergs Memorial. Under söndagen blev det klart att kretsen kring den franska hästen tackar ja till storloppet på Jägersro.

Publicerad:

Efter fjärdeplatsen i Kymi Grand Prix meddelar kretsen kring den franska hästen Up And Quick (e. Buvetier d'Aunou) att nioåringen kommer att starta i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro senare i år. Hästen fick ett wildcard till loppet efter sin seger i Argentan tidigare i år. Loppet som var den första deltävlingen i Challenge du Trot á Grand Vitesse 2017.

Innan starten i Sverige är tanken att Up And Quick kommer att starta i franska La Capelle. Tanken är också att Jos Verbeeck kommer att sitta i sulkyn bakom den franska hästen i Hugo Åbergs. Han vann loppet 1993 med Sea Cove. Det här innebär att fyra hästar är klara till loppet. Sedan tidigare har titelförsvararen Propulsion samt Workout Wonder och Twister Bi tackat ja. Loppet avgörs den 25 juli och vinnaren belönas med en miljon kronor.

Klara för Hugo Åbergs Memorial 2017:
Propulsion–Daniel Redén
Workout Wonder–Jarno Kauhanen
Twister Bi–Jerry Riordan
Up And Quick–Franck Leblanc

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.