Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Flemmings heta chanser

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Flemming Jensen har två högintressanta hästar på kvällens V86-omgång. Läs här vad han tycker om chanserna.

Publicerad:

Triumf Kåsgård startar i V86-5 och tillhör de mest betrodda. Fuxen avslutade under 1.11 sista 800 meterna senast och visade fin form.
– Triumf Kåsgård är stabil och har gått rejält varje gång. Thomas var nöjd med hästen senast och tyckte han gjorde ett fint lopp, det var full fart hela vägen och svårt att ta något till slut. Hästen verkar hålla formen och är bra för klassen. Jag har sett honom öppna snabbt innan han kom till mig, men jag har aldrig chansat från start med honom. Jag tror att han kan öppna snabbare än de som sett honom hos mig tror, men jag vet inte hur jag gör på onsdag. Han tävlar barfota runt om som vanligt, säger Flemming Jensen.

 

I V86-7 selar Flemming ut en av omgångens största favoriter - Slide So Easy. Hästen går från klarhet till klarhet och var rejäl senast efter ett tufft lopp.
– Slide So Easy har verkligen varit bra den här säsongen och det ser ut som att formen sitter kvar. Han är otroligt snabb från början om man laddar, men jag har inte läst på loppet och inte bestämt någon taktik, Det var barfota runt om i Köpenhamn senast och blir så igen, säger Flemming Jensen.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.