Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fler stjärnor på gång

Foto: Mia Törnberg/Travronden
Villiams mamma Gold Strike är betäckt med Readly Express. Foto: Mia Törnberg/Travronden

För några veckor sedan vann Villiam (e. Muscle Hill) Kriteriet på nytt världsrekord. Det var mycket känslor på en och samma gång för tränaren, ägaren och uppfödaren Timo Nurmos som nu berättar att Gold Strike är betäckt med stallets stora stjärna.

Publicerad:

Timo Nurmos Villiam vann Kriteriet för ett par veckor sedan. Nu berättar Solvallatränaren att Villiams mamma, Gold Strike, är dräktig med stallets stora stjärna Readly Exprss (e. Ready Cash).
– Det känns förstås väldigt spännande med den korsningen. Ett syskon till Villiam med Readly Express som pappa. Jag har en ettårig syster till Villiam i träning som är efter Trixton. Hon ser fin ut och blir ett bra avelssto i framtiden. Railin har ju Muscle Hill som farfar och blir därmed nära släkt med Villiam, säger Timo Nurmos.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.