Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Flyttar fyra till Bergh

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Åbytränaren får bland annat in en färsk V86-vinnare i stallet.

Publicerad:

Det är Stall Betting som via sin Facebooksida meddelar att fyra hästar kommer att flyttas till Robert Bergh. Det är Betting King, Betting Queen, Betting Mobster och Betting Ace.
Noterbart är att Betting Queen vann på V86 så sent som i går kväll.
Urklipp från Stall Bettings Facebooksida:
"Med treårsstona Mobster och Ace får Robert lägga upp det som han vill för att ge dem största möjliga chans att bli så bra som möjligt nästa säsong.
För fyraåringarna King och Queen är det maximalt en tremånaders-plan och raka puckar som gäller. Det var i alla fall ursprungsplanen innan Queen ställde till det för oss igår. Men sådana problem tar vi gärna! Vad gäller King börjar tålamodet ta slut och här är det i första hand ett miljöombyte och Roberts kortsiktiga trollkonster vad gäller ändrad träning, utrustning och balans som får fälla avgörandet om det ska bli någon fortsättning. Kanske dömer Robert ut King direkt. Vi har bett honom vara 100% rak."

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.